STOCK VOORRAAD VERKOOP

Lets GO, laten we gewoon lekker gek doen!! In samenwerking met Allure Bridal bieden we je een uniek weekend aan. Vind je droomtrouwjurk - direct leverbaar - een hele scherpe prijs!!! 

Betaalbare bruidsmode Naaldwijk Westland Zuid Holland. Prive afspraak

We houden een eenmalige weekendverkoop van onze stock voorraad trouwjurken. Dit is jouw kans om te profiteren van ongelooflijke kortingen. Of je nu op zoek bent naar boho, prinses, kleur, eenvoud of over de top. We hebben voor elk wat wils.

Direct beschikbaar! Ruime keuze in maat 36-40 maar ook plussize maat 48 t/m 52!!

Onze stock voorraad is beperkt, dus wees er snel bij om de beste deals te bemachtigen. We hebben zorgvuldig geselecteerde items van topkwaliteit die je nergens anders voor deze prijzen zult vinden. 

Maak nu je afspraak om zeker te zijn van een VIP shopping experience tijdens ons eenmalige weekend! We verwelkomen je graag in onze winkel, waar ons vriendelijke personeel klaar staat om je te helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk

Mis deze kans niet om te besparen op je droom trouwjurk. Zorg ervoor dat je erbij bent tijdens ons eenmalige weekendverkoop! 3-4-5 november 2023

  • Het betreft de huidige collectie. Met uitzondering van Mix & Match.
  • Geen outlet, geen sale!!
  • Nabestellen is dan ook een optie tegen normale prijs!

 

Hoe werkt het?

  • Klik HIER - kies je tijdstip en bevestig. 
  • Tijdens de afspraak (die max 2 uur duurt) pas je alles wat je mooi vind. Zit je jurk ertussen dan gaan de bubbels open! 
  • Zit je droomjurk er helaas niet bij... dan is dat jammer maar heb je verder geen verplichting want het passen is vrijblijvend!! 
  • Staat je tijdstip er niet meer tussen neem gerust even contact op, dan kijk ik graag met je mee. 

 

Betaalbare bruidsmode Westland in het centrum van Naaldwijk Persoonlijk en uniek

Avond - gala jurken

Ook brengen ze 20 verschillende soorten bridesmaid dresses mee! Avondjurken voor de gasten van de bruiloft of misschien als een tweede jurk voor je avondfeest. De bridesmaids dresses zijn namelijk in diverse kleuren te bestellen en ook in het Ivoor leverbaar! 

Gekleurde jurk.... Wat dacht je van een paarse of een roze. Alles nemen ze mee. 

 

TOT SNEL liefs Cynthia en het team van Allure

Leave a comment